Váš nákupní košík je prázdný

Výhody konvektomatů

Úspora vody

Spotřeba vody pro vyvinutí páry je cca 20 l za hodinu provozu. V porovnání s klasickým vařením v kotlích je tato spotřeba zanedbatelná.

Více...

Nejprodávanější konvektomat

Nejprodávanějším konvektomatem je konvektomat Retigo 6xGN1/1.

Liebherr Akce - 5 let záruky

Proč nakupovat u nás

Školení obsluhy

V případě objednávky složitějších zařízení náš kuchař provede odborné zaškolení Vaší obsluhy, předvede a nastaví výrobek na míru Vašim potřebám.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Nízkoteplotní pečení a udržování

Udržovací komory a pece MODULINE jsou určené k nízkoteplotnímu pečení, dlouhodobému pečení "přes noc", šetrnému dohotovení a dále k udržení pokrmů v teplém stavu a následnému výdeji.

Díky elektronické kontrole teploty komory jádra, času a snadnému systému odvlhčení komory, je možno pokrmy udržovat, připravovat a servírovat kdykoliv ve stavu, jako by byly právě připraveny.

Pece využívají šetrný statický ohřev, potraviny se tak v komoře nevysušují a drží si přirozenou vlhkost a křehkost (oproti ventilovaného ohřevu). Přesné a rychlé nastavení požadované teploty v komoře i jádru.

  • Várnice - Nerezové várnice s kohoutem i bez kohoutu pro přepravu jídla, polévek, teplých i studených nápojů. Termo várnice jsou oblíbené především ve veřejném stravování, školních kuchyních a jídelnách
  • Myčky nádobí - Profesionální myčky na nádobí pro restaurace, kavárny a jídelny