Váš nákupní košík je prázdný

Výdejní vozík - EKG - velikost 4/IV

  • Naše cena bez DPH : 40.100 Kč
  • Naše cena s DPH : 48.521 Kč
  • Dostupnost: 1-2 týdny
  • Katalogové číslo: 11118
  • Velikost: 4/IV
Kliknutím si zvolte variantu zbožíNaše cenaDostupnostPočet kusů
Velikost 1/I Zobrazit detail varianty 19.500 Kč 1-2 týdny
Velikost 2/II Zobrazit detail varianty 24.200 Kč 1-2 týdny
Velikost 3/III Zobrazit detail varianty 32.300 Kč 1-2 týdny
Velikost 4/IV Zobrazit detail varianty 40.100 Kč 1-2 týdny
Sdílejte tento produkt s ostatními
Parametry
VýrobceOstatní
Připojení230V

Štítky

Počet dělených van: 1;2;3;4, přední ovládání, spodní odkládací police

Technické parametry:

Model: EKG-1/I

  • Kapacita: 1x dělená vyhřívaná vana GN 1/1
  • Ovládání: umístěné na přední (kratší) straně
  • Rozměry: 700x425x900 mm
  • Příkon: 0,7 kW
  • Napětí: 230 V/50 Hz
  • Hmotnost: 25 kg

Model: EKG-2/II

  • Kapacita: 2x dělená vyhřívaná vana GN 1/1
  • Ovládání: umístěné na přední (kratší) straně
  • Rozměry: 845x650x900 mm
  • Příkon: 1,4 kW
  • Napětí: 230 V/50 Hz
  • Hmotnost: 35 kg

Model: EKG-3/III

  • Kapacita: 3x dělená vyhřívaná vana GN 1/1
  • Ovládání: umístěné na přední (kratší) straně
  • Rozměry: 1215x650x900 mm
  • Příkon: 2,1 kW
  • Napětí: 230 V/50 Hz
  • Hmotnost: 47 kg

Model: EKG-4/IV

  • Kapacita: 4x dělená vyhřívaná vana GN 1/1
  • Ovládání: umístěné na přední (kratší) straně
  • Rozměry: 1590x650x900 mm
  • Příkon: 2,8 kW
  • Napětí: 230 V/50 Hz
  • Hmotnost: 58 kg

Ostatní vlastnosti:

  • Vyrobeno z nerezové oceli 18/10
  • Standardně dodáván se 4 otočnými kolečky ø125 mm, z toho 2 s brzdou
  • Jednotlivé vany jsou určeny pro výdej z gastronádob GN 1/1, popř. menších
  • Hloubka GN může být až 200 mm
  • Každá vana disponuje samostatným vyhříváním topným tělesem a samostatným termostatem
  • Regulace teploty lázně až do 90 °C
  • Vybaveno vypouštěcími kohouty
  • Přívod el. energie zajištěn točeným kabelem o dosahu 2 m

Pojízdný vyhřívaný vozík se používá ve stravovacích a velkokuchyňských provozech k přepravě, přihřívání a k výdeji hotových teplých jídel. Ta se do výdejního pultu vkládají v nerezových gastronádobách. Teplotu vody v jednotlivých vanách je možné regulovat pomocí termostatu.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Další fotografie:

  • Gastroform - vybavení pro gastronomii
  • Nářezové stroje - Dodáváme profesionální nářezové stroje. Nejprodávanější nářezové stroje s průměrem řezného kotouče 220, 250, 275 a 300 mm skladem.