Váš nákupní košík je prázdný

Výhody konvektomatů

Úspora tuků

U tradičního způsobu tepelného zpracování je značná spotřeba tuku při smažení, pečení a fritování. K tepelné úpravě v parním konvektomatu není zapotřebí téměř žádného tuku.

Více...

Nejprodávanější konvektomat

Nejprodávanějším konvektomatem je konvektomat Retigo 6xGN1/1.

Proč nakupovat u nás

Kamenná prodejna a pobočky

Spojení internetového obchodu s našími pobočkami v ČR je garantem jistoty dobrého a bezpečného nákupu.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Nízkoteplotní pečení a udržování

Udržovací komory a pece MODULINE jsou určené k nízkoteplotnímu pečení, dlouhodobému pečení "přes noc", šetrnému dohotovení a dále k udržení pokrmů v teplém stavu a následnému výdeji.

Díky elektronické kontrole teploty komory jádra, času a snadnému systému odvlhčení komory, je možno pokrmy udržovat, připravovat a servírovat kdykoliv ve stavu, jako by byly právě připraveny.

Pece využívají šetrný statický ohřev, potraviny se tak v komoře nevysušují a drží si přirozenou vlhkost a křehkost (oproti ventilovaného ohřevu). Přesné a rychlé nastavení požadované teploty v komoře i jádru.

  • Vakuové sáčky - Široká nabídka hladkých i vroubkovaných vakuových sáčků pro vakuové baličky. Hladké vakuové sáčky rpo komorové vakuové baličky dodáváme ve více jak 260 rozměrech na přání zákazníka
  • Gastro - Prodej a servis profesionálního gastro zařízení pro velkokuchyně