Nejprodávanějším konvektomatem je konvektomat Retigo 6xGN1/1.
Navigace v sekci
- Chemie - Mycí a čistící prostředky
- Vakuovací sáčky
- Nerezový nábytek
- Chladící zařízení
- Nářezové stroje
- Vakuové baličky
- Varná technika
- Pece
- Vitríny
- Zařízení pro ohřev a výdej jídel
- Termoporty, jídlonosiče, várnice
- Myčky nádobí
- Konvektomaty
- Kuchyňské stroje
- Stolní zařízení
- Nápojová technika
- Regály IN-FIX
- Doplňková zařízení
- KitchenAid
- Profi nádobí
- Gastro bazar, výprodej
Výhody konvektomatů
Spotřeba vody pro vyvinutí páry je cca 20 l za hodinu provozu. V porovnání s klasickým vařením v kotlích je tato spotřeba zanedbatelná.
Nejprodávanější konvektomat
Proč nakupovat u nás
Spojení internetového obchodu s našími pobočkami v ČR je garantem jistoty dobrého a bezpečného nákupu.
Zavolejte mi
Nízkoteplotní pečení a udržování
Udržovací komory a pece MODULINE jsou určené k nízkoteplotnímu pečení, dlouhodobému pečení "přes noc", šetrnému dohotovení a dále k udržení pokrmů v teplém stavu a následnému výdeji.
Díky elektronické kontrole teploty komory jádra, času a snadnému systému odvlhčení komory, je možno pokrmy udržovat, připravovat a servírovat kdykoliv ve stavu, jako by byly právě připraveny.
Pece využívají šetrný statický ohřev, potraviny se tak v komoře nevysušují a drží si přirozenou vlhkost a křehkost (oproti ventilovaného ohřevu). Přesné a rychlé nastavení požadované teploty v komoře i jádru.