Navigace v sekci
- Chemie - Mycí a čistící prostředky
- Vakuovací sáčky
- Nerezový nábytek
- Chladící zařízení
- Nářezové stroje
- Vakuové baličky
- Varná technika
- Pece
- Vitríny
- Zařízení pro ohřev a výdej jídel
- Termoporty, jídlonosiče, várnice
- Myčky nádobí
- Konvektomaty
- Kuchyňské stroje
- Stolní zařízení
- Nápojová technika
- Regály IN-FIX
- Doplňková zařízení
- KitchenAid
- Profi nádobí
- Gastro bazar, výprodej
Proč nakupovat u nás
Soustředíme se na kvalitní a spolehlivé výrobky. Nabízíme Vám zboží pouze od tradičních výrobců s prověřenou kvalitou a příznivou cenou.
Zavolejte mi
Šokové zchlazovače a zmrazovače SINCOLD
SINCOLD, RILLING
71.060 Kč bez DPH
Dostupnost: Na dotaz
Detaily k produktu
3xGN1/1,GN2/3, 10kg/5kg
|
84.120 Kč bez DPH
Dostupnost: Na dotaz
Detaily k produktu
5 x GN1/1, GN2/3, 12 kg / 7 kg
|
96.410 Kč bez DPH
Dostupnost: Na dotaz
Detaily k produktu
5 x GN1/1, 5x EN60x40 12 kg / 7 kg
|
107.520 Kč bez DPH
Dostupnost: Na dotaz
Detaily k produktu
Nejprodávanější zchlazovač/zmrazovač 5 x GN1/1, 5xEN60x40 15 kg / 9 kg
|
113.570 Kč bez DPH
Dostupnost: Na dotaz
Detaily k produktu
5 x GN1/1, 5xEN60x40 20 kg/12 kg
|
208.950 Kč bez DPH
Dostupnost: Na dotaz
Detaily k produktu
14xGN1/1, nebo 14xEN60x40 40kg/25kg
|
Šokové zchlazovače SINCOLD
Proč šokové zchlazování
Uspokojit najednou větší množství rozličných chutí v krátkém čase bez sáhodlouhého vyvařování, při dodržení vysoké kvality a bezpečnosti připravovaného pokrmu, lze právě jen za pomocí šokového zchlazovače. Rychlým zchlazením předvařených pokrmů předcházíme nežádoucímu množení mikroorganismů. Takto zchlazený pokrm si uchovává svoji přirozenou vlhkost, barvu, chuť i aroma a je tak vždy připraven vykouzlit úsměv a dobrou pohodu u všech nedočkavých strávníků.
Výhody šokového zchlazování
Hygiena a bezpečnost
V současné době neustále rostou požadavky na hygienu a bezpečnost v kuchyňských provozech. Šokové zchlazování a zmrazování umožňuje snadnější dodržování nových hygienických norem a omezí riziko kontaminace pokrmů bakteriemi na minimum.
Efektivnější využívání času
Předvařený a zchlazený pokrm pomocí šokového zchlazovače Vám v době špiček výdeje usnadňuje a urychluje výdej jednotlivých jídel. Protože pokrmy se mohou připravovat mimo špičkový provoz a snížit tak pracovní vypětí v době, kdy musíte obsluhovat zákazníky.
Úspora nákladů
Vzájemnou kombinací přípravy většího množství jídel v konvektomatu a jeho následném zchlazení v šokeru, šetříme energii vícenásobných procesů vaření. Díky možnosti zpracování pokrmů "dopředu", můžete využít množstevních i sezónních slev při nákupech jednotlivých surovin. Lze také připravovat jídla pro několik provozů z jedné kuchyně.
Vysoká kvalita pokrmů a menší hmotnostní ztráty
Během běžného zchlazování pokrmů v chladničce ztrácejí potraviny svoji přirozenou vlhkost, což vede kromě snižování kvality pokrmu k úbytku na váze. V šokovém zchlazovači se díky rychlosti zchlazování tyto ztráty minimalizují. U šokově zmrazených potravin zůstává uchována jejich přirozená vnitřní vlhkost, nedochází k hmotnostním ztrátám ani poklesům kvality pokrmů.
Snížený odpad a lepší řízení porcí
Takovýto způsob uchovávání potravy nevede ke zbytečným ztrátám, regenerují se pouze objednaná jídla a porce se tak vydávají naprosto přesně.
Pestřejší menu
Velká výhoda okamžitého výdeje různorodého předvařeného menu, kdy zchlazený pokrm můžete skladovat až 5 dnů a zmrazený pak až několik měsíců. Nezbytná regenerace v konvektomatu zabere nanejvýš 15 minut. Tato flexibilita systému Vám umožňuje připravit větší množství jídel a Vašim zákazníkům poskytne možnost většího výběru.
Šokery SINCOLD
- V této kategorii naleznete nabídku šokových zchlazovačů a zmrazovačů firmy SINCOLD.
- V nabídce jsou zařazeny pouze pouze šokové zchlazovače a zmrazovače s agregátem.
- Jsme schopni dodat varianty šokových zchlazovačů a zmrazovačů bez agregátu, kdy je chladící agregát připojen externě - v tom případě, ale řešíme vhodné řešení individuálně podle potřeb zákazníka a dispozic daného provozu.
Pro kompletní nabídku nebo jakékoliv informace nás kontaktujte.