Váš nákupní košík je prázdný

Profesionální palačinkovače pro všechny provozy

Profesionální elektrické a plynové palačinkové plotny KRAMPOUZ pro výrobu tradičních francouzských Crêpes, řady COMFORT nebo STANDARD, s kulatým nebo hranatým krytem z nerezové oceli AISI 304.

Řada STANDARD: Palačinkovače vhodné pro malé a střední provozy s maximální denní kapacitou 50 palačinek.

Řada COMFORT: Palačinkovače vhodné pro náročnější provozy a umožňují přípravu neomezeného množství palačinek po celý den.

   
Roztírače těsta - Nerezové hrabičky
339 Kč bez DPH Dostupnost: Skladem v Brně  

pro plotny 35 - 40 cm, tvar kulaté

Špachtle nerezová
580 Kč bez DPH Dostupnost: 1-2 týdny  

pro plotny 40 a 48 cm

Palačinkové těsto NEUTRÁLNÍ
1.440 Kč bez DPH Dostupnost: Do týdne  

suchá směs, balení 2 x 5 kg

Profesionální palačinkovače pro všechny provozy

Elektrické plotny Krampouz jsou řazeny do dvou kategorií:

Standard - pro střední provozovny s pravidelným použitím, s kapacitou do 50 palačinek za den

Comfort - pro velké náročné provozovny s celodenním provozem, s neomezenou kapacitou palačinek za den, nejnižší energetická náročnost při celodenním provozu

Přednosti elektrických palačinkovačů Krampouz

Stejnoměrná teplota po celém povrchu: V plotně integrovaná topná s keramickou izolací (výroba Krampouz) rozmísťují teplo do celého jádra plotny originální proces Krampouz.

Konstantní teplota během použití: Systém řízeného nastavení zakomponovaný plotny zaručuje přesně stejnou přípravu všech palačinek

Tepelná izolace: Specifická konstrukce ploten zabraňuje ztrátám tepla a přispívá ke stejnoměrnosti ohřevu

Přednosti plynových palačinkovačů Krampouz

Stejnoměrná teplota po celé ploše: 6 nebo 8 ramenné hvězdicovité hořáky (Krampouz vyrábí od roku 1989) s dvěma řadami plamenů poskytují ideální rozložení tepla

Konstantní teplota během použití: Automatická regulace intenzity plamenů prostřednictvím termostatického zařízení zabudovaného do plotny nebo ruční regulace pomocí odstupňovaného přesného otočného ovladače

Úspory energie: Spalovací komory obklopují hořáky odrážejí teplo směrem k plotně a u většiny provedení tvoří dvojitou stěnu izolující základnu.

Litinové plotny s okrajem a výstupky vytvarovanými na spodní ploše (exkluzivně od společnosti Krampouz) zpomalují únik tepla vytvářeného plameny a rozšiřují plochu pro výměnu tepla

Druh plynu:

Všechny plynové plotny jsou standardně dodávány v provedení na Propan/Butan, pro napojení na Zemní plyn je nutné provést výměnu trysek a opětovné seřízení zařízení

Trysky na Zemní plyn jsou přibaleny v každé plynové plotně
  • Všechny elektrické i plynové plotny jsou určené pro výrobu francouzských palačinek crepes, které se zpravidla plní na sladko a palačinek galety, které se plní na slano.
  • Přičemž těsto na galety se liší použitím pohankové mouky, což jim dodává tmavší hnědé zabarvení a pochopitelně i chuť.
  • Francouzské palačinky můžete plnit dle Vaší fantazie a chuti.
  • Firma GASTROFORM Vám nabízí širokou škálu ploten, jak pro domácnost, tak i pro menší až pro ty nejnáročnější profesionální gastronomické provozovny.

Zahořování

Plotnu je potřeba před prvním použitím zahořet. Tento úkon trvá přibližně 1-1,5 hodiny a je nezbytný v případě, že jsou plotny nové. Na dobře zahořené plotně se Vám budou palačinky lépe obracet a těsto nebude tvořit bubliny.