Přednosti elektrických palačinkovačů Krampouz
Přednosti plynových palačinkovačů Krampouz
- Všechny elektrické i plynové plotny jsou určené pro výrobu francouzských palačinek crepes, které se zpravidla plní na sladko a palačinek galety, které se plní na slano.
- Přičemž těsto na galety se liší použitím pohankové mouky, což jim dodává tmavší hnědé zabarvení a pochopitelně i chuť.
- Francouzské palačinky můžete plnit dle Vaší fantazie a chuti.
- Firma GASTROFORM Vám nabízí širokou škálu ploten, jak pro domácnost, tak i pro menší až pro ty nejnáročnější profesionální gastronomické provozovny.
Zahořování
Plotnu je potřeba před prvním použitím zahořet. Tento úkon trvá přibližně 1-1,5 hodiny a je nezbytný v případě, že jsou plotny nové. Na dobře zahořené plotně se Vám budou palačinky lépe obracet a těsto nebude tvořit bubliny.