Váš nákupní košík je prázdný

Výhody konvektomatů

Úspora tuků

U tradičního způsobu tepelného zpracování je značná spotřeba tuku při smažení, pečení a fritování. K tepelné úpravě v parním konvektomatu není zapotřebí téměř žádného tuku.

Více...

Nejprodávanější konvektomat

Nejprodávanějším konvektomatem je konvektomat Retigo 6xGN1/1.

Proč nakupovat u nás

Odborný servis gastronomického vybavení

Pro všechna zařízení provádíme záruční i pozáruční servis. Servisní středisko se skladem náhradních dílů se nachází v Brně. Naši servisní technici jsou pravidelně proškolováni a mají příslušné certifikační testy.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Udržovací komora Moduline CSC 051E - 5x GN 1/1

  • Naše cena bez DPH : 54.900 Kč
  • Naše cena s DPH : 66.429 Kč
  • Dostupnost: Do týdne
  • Katalogové číslo: 7223006
Nízkoteplotní pec Moduline CSC 051E - 5x GN 1/1
Sdílejte tento produkt s ostatními
Parametry
VýrobceModuline
Připojení230V
VyrobenoItálie
Výrobce

Štítky

Funkce "HOLD"

Nízkoteplotní pomalé pečení

GN na hloubku

Pece MODULINE CSC051E typu Cook&Hold jsou určené k nízkoteplotnímu pečení, dlouhodobému pečení "přes noc", šetrnému dohotovení a dále k udržení pokrmů v teplém stavu a následnému výdeji.

Díky elektronické kontrole teploty komory jádra, času a snadnému systému odvlhčení komory, je možno pokrmy udržovat, připravovat a servírovat kdykoliv ve stavu, jako by byly právě připraveny.

Pece využívají šetrný statický ohřev, potraviny se tak v komoře nevysušují a drží si přirozenou vlhkost a křehkost (oproti ventilovaného ohřevu). Přesné a rychlé nastavení požadované teploty v komoře i jádru.

Ovládací panel pece Moduline CSC051E:

Kontrolní panel nízkoteplotních pecí Moduline CSC

Hlavní přednosti pece Moduline CSC051E:

  • Elektronické ovládání CSS je extrémně intuitivní a snadno použitelné.
  • Nízkoteplotní pomalé vaření a dlouhodobé udržení teploty (dle času / dle teploty jádra).
  • Řízené pečení přes noc.
  • Funkce “časovaní”.
  • Vpichová sonda teploty v jádru s ergonomickou rukojetí vhodná pro časté použití.
  • Funkce “HOLD” (automatický přechod na nastavenou nižší teplotu pro pomalé dlouhodobé vaření).
  • Zvuková signalizace ukončení cyklu.
  • Regulace vlhkosti v komoře (odvlhčení) je řešeno mechanickým systémem klapek v čelní a zadní části komory.
  • Možnost bezpečného stohování více zařízení na sebe.
  • Prolisovaná postranní madla (snadná a bezpečná manipulace).
  • Celonerezové hygienické provedení s oblými rohy uvnitř komory pro snadné čištění.
  • Dveře a komora s dvojitou stěnou a kvalitní izolací. Silikonové těsnění odolné vůči vysokým teplotám je vyměnitelné.
  • Dveře vybaveny magnetickým uzavíráním a ergonomicky tvarovanou rukojetí.
  • Možnost dodatečné změny směru otevírání dveří.
  • Bezpečnostní protiskluzové výškově stavitelné nohy.
  • Šetrný provoz, snížení ztrát, úspora elektrické energie.
  • Pec vybavena snadno odnímatelnými a omyvatelnými zásuvy. Uložení GN na délku.
  • Zařízení je dodáváno bez GN, které lze samostatně objednat.

Rozměry nízkoteplotních pecí Moduline CSC

Technická data pece Moduline CSC051E:

  • Kapacita: 5x GN 1/1
  • Max. zatížení: 15 kg
  • Rozteč mezi zásuvy: 75 mm
  • Rozměry vnější (ŠxHxV): 450 x 635 x 555 mm
  • Rozměry vnitřní (ŠxHxV): 360 x 560 x 420 mm
  • Hmotnost: 27 kg

  • Ovládání: E - elektronické - programovatelné
  • Regulace teploty: +30 až +120 °C
  • Systém ohřevu: statický kruhový
  • Příkon: 1000 W
  • Napětí: 230 V / 50 Hz

Další fotografie:

Kontrolní panel nízkoteplotních pecí Moduline CSC
Těsnění dveří skříně nízkoteplotní pece Moduline CSC
Nízkoteplotní pec Moduline CSC
Rozměry udržovací komory Moduline CSC
Displej udržovací komory Moduline CSC
Nízkoteplotní pec Moduline CSC
Zboží Udržovací komora Moduline CSC 051E - 5x GN 1/1 je zařazeno v kategorii Udržovací komory a pece.
  • Gastronádoby - Vyzkoušejte objednávku gastronádob. Kompletní nabídka velikostí a zpracování
  • Vinotéky - chladničky na víno, profesionální vinotéky