Váš nákupní košík je prázdný

Kynárny

Zrání a kynutí těsta na přípravu chleba, croissant apod. je pomocí kynáren snadné. Díky funci vlhkosti a kontroly teploty je vývoj kvasinek pravidelný a konstantní.

Kynárna může ve vaší kuchyni sloužit rovněž pro udržování teploty nádobí i čerstvě uvařených jídel.

Teplota: 20°-60°C

Vlhkost: Voda v zásobníku umístěném na dně komory se odpaří a vytvoří požadovanou vlhkost

  • Výčepní zařízení - Přenosné chlazení na pivo, výčepní zařízení
  • Vakuové sáčky - Široká nabídka hladkých i vroubkovaných vakuových sáčků pro vakuové baličky. Hladké vakuové sáčky rpo komorové vakuové baličky dodáváme ve více jak 260 rozměrech na přání zákazníka