Nejprodávanějším konvektomatem je konvektomat Retigo 6xGN1/1.
Navigace v sekci
- Chemie - Mycí a čistící prostředky
- Vakuovací sáčky
- Nerezový nábytek
- Chladící zařízení
- Nářezové stroje
- Vakuové baličky
- Varná technika
- Pece
- Vitríny
- Zařízení pro ohřev a výdej jídel
- Termoporty, jídlonosiče, várnice
- Myčky nádobí
- Konvektomaty
- Kuchyňské stroje
- Stolní zařízení
- Nápojová technika
- Regály IN-FIX
- Doplňková zařízení
- KitchenAid
- Profi nádobí
- Gastro bazar, výprodej
Výhody konvektomatů
Sofistikovaný software zabudovaný v konvektomatu usnadňuje práci s konvektomatem a zaručuje stejné postupy přípravy při změně personálu.
Proč koupit konvektomat u nás
Náš šéfkuchař provede školení personálu kuchyně a provede potřebná nastavení na míru Vašim potřebám. Předvede práci s konvektomatem a detailně ukáže jednotlivé funkce konvektomatu.
Nejprodávanější konvektomat
Proč nakupovat u nás
Provozovatelem internetového obchodu je firma GASTROFORM, s.r.o., společnost s dlouholetou tradicí v oblasti prodeje a dodávek gastronomického zařízení. Na trhu profesionálních gastronomických technologií podnikáme od roku 1997.
Zavolejte mi
Konvektomaty - prodej, servis a školení obsluhy
LAINOX: profesionální konvektomaty LAINOX pro skutečné kuchaře a skvělé šéfkuchaře. Konvektomaty pro gastronomii, bistra a bary, pro cukrářství a pekařství. Konvektomaty pro supermarkety, veřejné stravování & catering. LAINOX Naboo. LAINOX Sapiens. LAINOX Oracle-vysokorychlostní pec
RETIGO: profesionální konvaktomaty RETIGO Vision pro profesionální kuchyně. Konvektomaty RETIGO pro restaurace, hotelové kuchyně, školní jídelny, bistra, bary, závodní stravování a ostatní gastronomické a potravinářské provozy.
Konvektomaty RETIGO
|
Hold-o-mat
|
Konvektomaty LAINOX
|
Udržovací komory a pece
|
Konvektomaty - prodej, servis a školení obsluhy
Konvektomat, centrum moderní kuchyně
- Konvektomat je univerzální multifunkční zařízení pro přípravu jídel.
- Umožňuje připravit kompletní menu.
- Potraviny v něm lze tepelně zpracovávat vařením v páře, dušením, pečením, smažením či grilováním.
- Navíc je možno konvektomat použít i pro rychlé rozmrazování, regeneraci potravin, kynárnu, zavařování, sušení ovoce či další technologické postupy.
- Všechny tyto režimy jsou programovatelné a proces probíhá nezávislé na obsluze.
Proč konvektomat od nás?
Ke konvektomatům poskytujeme našim zákazníkům kompletní servis. Počínaje od poradenství s výběrem toho správného konvektomatu pro Váš gastronomický provoz, přes dodávku a zapojení, až po důkladné zaškolení Vašich pracovníků a precizní záruční a pozáruční servis konvektomatů.
Naše firma GASTROFORM má s konvektomaty dlouholetou zkušenost a stovky spokojených a věrných zákazníků. Domluvte si s námi schůzku, předvedeme Vám referenční zakázky, ukážeme Vám ostrý provoz a přesvědčíme Vás o tom, proč je pro Vás výhodné spolupracovat právě s námi.
Doporučené konvektomaty
216.300 Kč bez DPH
Dostupnost: Na dotaz
Detaily k produktu
7 x GN 1/1, 50-150 jídel, vyšší řada konvektomatů Retigo. |
150.670 Kč bez DPH
Dostupnost: Na dotaz
Detaily k produktu
7 x GN 1/1 nebo 7 zásuvů 400/600, 50-150 jídel |
298.970 Kč bez DPH
Dostupnost: Na dotaz
Detaily k produktu
Vyšší řada konvektomatů - Blue Line, 11 x GN 1/1, 150-250 jídel, dotykový displej
|
218.720 Kč bez DPH
Dostupnost: Na dotaz
Detaily k produktu
11 x GN 1/1 nebo 11 zásuvů 400/600, 150-250 jídel |
462.210 Kč bez DPH
Dostupnost: Na dotaz
Detaily k produktu
12 x GN 2/1, 400-600 jídel, vyšší řada konvektomatů Blue Line, dotykový displej |
403.840 Kč bez DPH
Dostupnost: Na dotaz
Detaily k produktu
12 x GN 2/1, 400-600 jídel |
Co je to konvektomat?
Konvektomaty jsou multifunkční kuchyňská zařízení, která se stávají nepostradatelnými pomocníky při přípravě jídel za dodržení nejpřísnějších hygienických požadavků. Lze v nich vařit, péci, smažit, sušit, udržovat a ohřívat veškeré druhy pokrmů.
Na rozdíl od zastaralých postupů vaření zůstávají při přípravě v konvektomatu minerální látky obsaženy v potravině. Navíc Vám konvektomat díky své nízké spotřebě elektrické energie, vody, času a náhradě mnohých kuchyňských zařízení ušetří nemalé finanční prostředky. Také možnost vaření zcela odlišných druhů pokrmů (např. jablečný závin a grilované kuře) najednou, bez promísení chutí a pachů, je kuchaři velmi oceňována.
Veškeré hodnoty při vaření potraviny jsou hlídány pomocí mikroprocesoru, díky kterému lze dosáhnout vynikajících výsledků vaření.
Do výbavy konvektomatů patří i teplotní sonda měřící aktuální teplotu v jádře potraviny. Tyto hodnoty jsou důležité, má-li být dodržena analýza kritických bodů – zvaná HACCP.
Díky chytrému software se konvektomat velmi jednoduše připojí k jakémukoliv počítači, hodnoty přípravy potravin jsou ukládány a konvektomat lze počítačem dokonce kontrolovat na dálku.
K dokonalému výsledku při vaření lze vybírat z těchto režimů:
HORKÝ VZDUCH - ROZSAH TEPLOT 30 - 300 °C
- V tomto režimu se jídla připravují působením horkého vzduchu, který rovnoměrně cirkuluje v celém varném prostoru při teplotách od 30 do 300 °C.
- Využití - pečení a grilování kuřat, minutková kuchyně, smažení řízků, pečení buchet, moučníků, croissantů a baget.
KOMBINOVANÝ REŽIM - ROZSAH TEPLOT 30 - 300 °C
- Spojení horkého vzduchu a páry. Ideální pro přípravu masa (minimalizuje váhové ztráty), umožňuje dosažení šťavnatosti.
- Využití - příprava masa a zapékání těstovin, francouzských brambor, žemlovek.
PARNÍ REŽIM - ROZSAH TEPLOT 30 - 130 °C
- Vaření brambor, knedlíků, rýže, zeleniny, vajec, hovězího a uzeného masa.
BIO VAŘENÍ - ROZSAH TEPLOT 30 - 90 °C
- Šetrné vaření v rozsahu nízkých teplot, při kterých jsou minimalizovány váhové ztráty, potraviny neztrácejí vůni, barvu, minerály, vitamíny ani výživnou hodnotu.