Váš nákupní košík je prázdný

Proč nakupovat u nás

Kompletní servis

Naše firma provádí jak dodávky jednotlivých zařízení do kuchyní, tak i kompletní realizace velkokuchyní. Počínaje projektovým návrhem, přes dodávku a instalaci zařízení až po záruční a pozáruční servis dodaného gastronomického vybavení.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Hladké vakuové sáčky - pro komorové vakuové baličky (1000 ks) Šířka sáčku (mm) 250 výška sáčku (mm) 300

  • Naše cena bez DPH : 1.976 Kč
  • Naše cena s DPH : 2.391 Kč
  • Dostupnost: Skladem v Brně
  • Šířka sáčku (mm): 250
  • Výška sáčku (mm): 300
Vakuové sáčky - Hladké (balení 1000 ks)
Kliknutím si zvolte variantu zboží
Šířka sáčku (mm)
Výška sáčku (mm)
Sdílejte tento produkt s ostatními
Skladem v Brně

Toto zařízení je skladem na naší pobočce v Brně. Pro domluvu nachystání k expedici, popřípadě prohlédnutí v Showroomu nás kontaktujte na telefonním čísle 546 223 099. Děkujeme.

Různé rozměry, balení 1000 kusů, tloušťka 0,09mm (90 micro)

Nejběžnější rozměry hladkých vakuových sáčků trvale skladem:

  • 100x150 mm
  • 150x150 mm
  • 150x200 mm
  • 150x250 mm
  • 200x200 mm
  • 200x250 mm
  • 200x300 mm
  • 250x300 mm
  • 250x350 mm
  • 250x400 mm
  • 300x350 mm
  • 300x400 mm

Výše zmíněné rozměry hladkých vakuových sáčků jsou nejprodávanějšími a máme je trvale skladem. Ostatní rozměry sáčků dodáme do týdne.

Informace o sáčcích na vakuování:

Vakuové sáčky z naší nabídky jsou vhodné pro balení potravin v komorových vakuových baličkách, vyrobené v ČR z kvalitního PA/PE materiálu o tloušťce 0,09 milimetrů (90 micronů). Díky kvalitnímu materiálu jsou vhodné i pro vaření ve vakuu a pro zamražení vakuovaných potravin pomocí šokového zchlazovače/zmrazovače. Dle certifikačních testů jsou vakuové sáčky vhodné i pro vaření pokrmů ve vroucí vodě 100°C po dobu 30 minut, při vaření ve vakuu při nižší teplotě se použitelná doba vaření úměrně prodlužuje. Dole na stránce najdete teplotní hodnoty a časy vaření jednotlivých surovin ve vakuu.

Zvolte si variantu hladkého sáčku na vakuování potravin:

  1. VYBERTE POŽADOVANOU ŠÍŘKU SÁČKU
  2. Z NABÍDKY VYBERTE POŽADOVANOU VÝŠKU SÁČKU
  3. KLIKNĚTE NA TLAČÍTKO VLOŽIT DO KOŠÍKU
  4. V PŘÍPADĚ, ŽE POTŘEBUJETE OBJEDNAT JINÝ POČET SÁČKŮ, NAPIŠTE NÁM POŽADAVEK NA E-MAIL INFO@GASTROFORM.CZ A NEBO VOLEJTE 546 223 099

Tímto jednoduchým způsobem si můžete vybrat požadovanou velikost sáčku na vakuové balení.

sáček na vakuování potravin pro komorové vakuové baličky - ilustrační obrázek

Fotografie hladkého sáčku na černém pozadí:

Hladké vakuové sáčky

 

Nabízené sáčky na vakuování jsou o tloušťce 0,09 milimetrů. Jsou vhodné na vakuové balení potravin a dalších předmětů bez velmi ostrých hran v komorových vakuových baličkách. Vakuové sáčky dodáváme v balíku po 1000 kusech. V případě, že máte vakuovou baličku s externím sáním, budete potřebovat vroubkované sáčky pro vakuové balení potravin.

Atypické rozměry sáčků na vakuování:

V případě zájmu o vakuové sáčky atypických rozměrů nás kontaktujte. Při objednávce hladkých vakuových sáčků atypických rozměrů vyžadujeme platbu bankovním převodem oproti zálohové faktuře.


Suroviny, teplotní hodnoty a časy pro vaření jednotlivých surovin ve vakuu (suroviny zavakuované v vakuových sáčcích):

  • Jehněčí bok/ledvina 60.5°C, čas: 35 minut
  • Vepřová hlava 82.2°C, čas: 12 h
  • Sele hlava 82.2°C, čas: 12 h
  • Sele ramínko/kýta 80°C, čas: 8 h
  • Sele koleno/ledvina60.5°C, čas:20 minut
  • Pulard 62°C, čas: 90 minut
  • Křepelka 64°C, čas: 60 minut
  • Králík bok 74°C, čas: 12 h
  • Králík ledvina 64°C, čas: 12 minut
  • Uzeniny/česnek 70°C, čas: 2 h
  • Holoubě prsa 59.5°C, čas: 30 minut
  • Holoubě prsa 60.7°C, čas: 20 minut
  • Holoubě stehna 68°C, čas: 2 h
  • Telecí hlava 60.5°C, čas: 15 minut
  • Telecí svíčková 61°C, čas: 30 minut
  • Hovězí lůj 85°C, čas: 90 minut
  • Hovězí jazyk 70°C, čas: 24 h
  • Telecí srdce 79.4°C, čas: 24 h
  • Telecí játra 63°C, čas: 60 minut
  • Kachní sádlo 85°C, čas: 90 minut
  • Kachní žaludky 82.2°C, čas: 8 h

 

  • Jablečná omáčka 85°C, čas: 25 minut
  • Jablka 85°C, čas: 30 minut
  • Jablečné pyré 85°C, čas: 30 – 40 minut
  • Jablečné kuličky kandované 75°C, čas: 3 h
  • Banány 85°C, čas: 10 minut
  • Banány na sorbet 85°C, čas: 45 minut
  • Jahody na konsomé 65°C, čas: 45 minut
  • Nakládané třešně 65°C, čas: 25 minut
  • Třešňová zavařenina 90°C, čas: 45 – 60 minut
  • Broskvové pyré 83°C, čas: 45 – 60 minut
  • Ananas 75°C, čas: 60 minut
  • Švestky 75°C, čas: 15 – 20 minut
  • Švestková zavařenina 90°C, čas: 45 – 60 minut

 

  • Artyčoky s omáčkou barigoule 85°C, čas: 45 – 75 minut
  • Artyčoky s omáčkou barigoule 85°C, čas: 45 – 75 minut
  • Artyčoky srdíčka °C, čas:
  • Artyčoky pyré 85°C, čas: 90 minut
  • Artyčoky fialové 85°C, čas: 40 minut
  • Bílý chřest 85°C, čas: 30 minut
  • Karotka 85°C, čas: 35 – 40 minut
  • Karotka glazovaná 85°C, čas: 35 – 40 minut
  • Karotka sladká 95°C, čas: 3 h
  • Květák 85°C, čas: 15 minut
  • Celer 85°C, čas: 90 minut
  • Kukuřice 85°C, čas: 30 minut
  • Kukuřice na pudink 85°C, čas: 60 minut
  • Čistec hlíznatý 85°C, čas: 30 minut
  • Fenykl 85°C, čas: 40 minut
  • Fenykl baby 85°C, čas: 40 minut
  • Fenykl na pyré 85°C, čas: 45 – 75 minut
  • Fenykl řezaný 85°C, čas: 40 minut

 

  • Cibule glazovaná 85°C, čas: 35 – 40 minut
  • Cibule sladká 85°C, čas: 25 minut
  • Cibule na omáčku 85°C, čas: 6 h
  • Brambory 85°C, čas: 20 – 25 minut
  • Brambory konfitované 85°C, čas: 60 minut
  • Tykev 85°C, čas: 5 – 6 minut
  • Dýně 85°C, čas: 20 minut
  • Ředkvičky celé 85°C, čas: 6 minut
  • Ředkvičky nakládané 85°C, čas: 25 minut
  • Rebarbora 61°C, čas: 15 minut
  • Tuřín 85°C, čas: 2 h
  • Vodnice 85°C, čas: 30 minut
  • Černý kořen 85°C, čas: 60 minut
  • Topinambury 85°C, čas: 40 – 60 minut
  • Mangold 85°C, čas: 75 minut

 

  • Kanic skalní 62°C, čas: 11 minut
  • Sépie 64°C, čas: 10 h
  • Úhoř 59°C, čas: 10 minut
  • Langusta 59.5°C, čas: 15 minut
  • Makrela 61°C, čas: 12 minut
  • Mořský ďas játra 64°C, čas: 3.5 h
  • Chobotnice/chapadla 77°C, čas: 5 h
  • Pilobřich trnitý 60°C, čas: 10 minut
  • Jeseter 61°C, čas: 16 minut
  • Tuňák 59.5°C, čas: 13 minut

 

  • Roštěnky 59.5°C, čas: 45 minut
  • Kuřecí stehna 64°C, čas: 60 minut
  • Kachní prsa 60.5°C, čas: 25 minut
  • Kachní stehna 82.2°C, čas: 8 h
  • Vejce na měkko 62.5°C, čas: 45 – 75 minut
Zboží Hladké vakuové sáčky - pro komorové vakuové baličky (1000 ks) je zařazeno v kategorii Vakuovací sáčky.
  • Nářezové stroje - Dodáváme profesionální nářezové stroje. Nejprodávanější nářezové stroje s průměrem řezného kotouče 220, 250, 275 a 300 mm skladem.
  • Dezinfekce na ruce, dezinfekce na povrchy - Dezinfekce na ruce, dezinfekce na povrchy. Profesionální dezinfekce pro kuchyně a osobní hygienu